Actualiteiten formeel strafrecht

In deze cursus nemen Gerard Spong en Jeroen Gunning de belangrijkste strafprocesrechtelijke ontwikkelingen van het afgelopen jaar in rechtspraak, wetgeving en beleid met u door. Dit is de tweede editie van deze cursus. 

  

Bij de cursusprijs is een overzichtelijke reader inbegrepen die u voorafgaand aan de cursus krijgt toegestuurd, een lunchbuffet met broodjes en soep, en koffie en water tijdens de cursus. 

Deze cursus vindt plaats in de Groote Zaal van de Koninklijke Industrieele Groote Club, waarin voldoende ruimte (150m²) is voor het bewaren van anderhalve meter afstand. Voor toegang tot de cursuslocatie is het tonen van een CoronaCheck QR code vereist. 

Netto aantal lesuren: 3. 

Leerdoel: Als u deze cursus heeft gevolgd, is uw strafprocesrechtelijke kennis aangaande de ontwikkelingen in het afgelopen jaar geüpdatet.

Kortingen: klik hier voor een overzicht van onze kortingen op de cursusprijs. U krijgt €35 korting op deze cursus als u ook meedoet met de cursus Actualiteiten materieel strafrecht, zie kortingscategorie III. 

Deze cursus gaat gegarandeerd door (art. 8 algemene voorwaarden).

Doelgroep: (strafrecht)advocaten
Prijs exclusief btw: € 350,00
NOvA punten: 3

Docenten

Gerard Spong

Gerard Spong staat al ruim 40 jaar verdachten in strafzaken bij in feitelijke aanleg en in cassatie. Als docent heeft hij vele postacademische juridische cursussen gegeven. Vorig jaar verzorgde Gerard voor de Spong Law Academy samen met Jeroen Gunning de eerste editie van deze cursus Actualiteiten formeel strafrecht.

Jeroen Gunning

Jeroen Gunning werkt sinds 2016 als strafadvocaat, eerst bij Stroobach & Dijkers in Amsterdam en sinds 2 maart 2020 bij Spong Advocaten. Hij verleent rechtsbijstand in een breed scala aan strafzaken. In 2020 verzorgde Jeroen samen met Gerard Spong de eerste editie van deze cursus.