cursuslocatie en bereikbaarheid

 

Al onze cursussen vinden plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club

Adres: Dam 27, Amsterdam

Treinstation: Amsterdam Centraal (800 meter) of Amsterdam Zuid met overstap op de Noord-Zuidlijn naar het Rokin. NS reisplanner.

Metrostation: Rokin (Noord-Zuidlijn), uitgang Damzijde (80 meter).

ParkeergarageQ-Park de Bijenkorf (230 meter), Beursplein 15.

P+R-locaties:

Klik hier voor een overzicht van alle P+R-locaties en hier voor hun actuele beschikbaarheid. Als er geen evenement is (zie de kalender in de link), kunt u gebruikmaken van P+R RAI Amsterdam (Europaboulevard 2), waar u op het Europaplein de Noord-Zuidlijn kunt nemen naar het Rokin. Alternatieven voor P+R RAI Amsterdam zijn P+R Noord (Nieuwe Leeuwarderweg, afslag s116; in metrostation Noord kunt u de Noord-Zuidlijn nemen naar het Rokin); P+R Johan Cruijff ArenA (Burgemeester Stramanweg 130, zie sluitingsdata; met metro 54 naar CS of metro 50 richting Isolatorweg en op Zuid overstappen op de Noord-Zuidlijn naar het Rokin; P+R Zeeburg 1 (Zuiderzeeweg 46a; 4 haltes met tram 26 richting CS). 

Fietsenstallingen: Fietsenstallingen vindt u aan het Beursplein (nr. 4) en, omheind door het Bicycloud kunstwerk, op het Rokin, achter de uitgang Damzijde van metrostation Rokin.

 

Terug