Lezingen, gastcolleges, mediaoptredens

 

Onze advocaten verzorgen regelmatig lezingen en gastcolleges over uiteenlopende onderwerpen, bij voorkeur van juridische aard.

Mr. Gerard Spong is een graag geziene gast in talkshows. Zijn uitgesproken mening en scherpe humor maken hem tot een gewilde, motiverende spreker. In 2018-2019 maakte hij een tour langs meer dan 70 Nederlandse theaters met het theatercollege In Vertrouwen. Ook onze andere advocaten geven graag toelichtingen op en gastcolleges of lezingen over het advocatenvak en het strafrecht, o.a. bij studie- en faculteitsverenigingen. Ook jureren zij bij pleitwedstrijden.

Lezingen worden verzorgd tegen een nader overeen te komen vergoeding. Mocht u een van onze advocaten willen uitnodigen als (keynote) spreker, dan kunt u daartoe rechtstreeks contact opnemen met de betreffende advocaat of een algemeen verzoek sturen aan info@spongadvocaten.com

Mediaverzoeken kunt u rechtstreeks tot de betreffende advocaat richten.

Cursussen

De Spong Law Academy verzorgt sinds 2019 cursussen voor (strafrecht)advocaten in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Klik op de link 'cursussen' rechtsboven voor meer informatie. U kunt de Spong Law Academy ook benaderen voor een inhouse en/of tailor-made cursus of bijdrage aan workshops en dergelijke op het gebied van het Nederlandse straf- of strafprocesrecht of de strafrechtadvocatuur.